S prvním jarním měsícem přichází do Tusto nová vlna chutí! Od 1. do 30. dubna vás zveme na kulinářskou cestu do regionu Friuli a ochutnávku dalších lahodných novinek, které probudí vaše chuťové pohárky.
Panzerotto měsíce:
Panzerotto Roastbeef: S anglickým roastbeefem, čerstvým polníčkem, rukolou, klíčky ředkvičky, cherry rajčátky a hrubozrnným dipem.
Objevte Friuli:
Gnocchi coi Useleti: Bramborové noky s hovězími závitky s pancettou a ementálem na červeném víně v rajčatové omáčce.
Další jarní inspirace:
Fusilli alla Capricciosa: Naše domácí vřetena s cherry rajčátky, česnekem, italskou šunkou, kapary, ančovičkami, olivami a žampiony.
Osso buco alla milanese: Hovězí kližka s morkovou kostí na šafránovém risottu s gremolátou.
Pizza alla Boscaiola: Se smetanou, mozzarellou a italskou klobáskou salsiccia.
Pizza Tonno, cipolla e olive: S tuňákem, červenou cibulí a černými olivami.
Pizza Pancetta e verdura: S pancettou a grilovanou zeleninou.
Sladké pokušení:
Mini Cheesecake alla banana: Karamelizovaný banánový dezert podávaný ve skleničce (exkluzivně nabízíme pouze v restauraci).
Dolce mini Panzerotto frutta: S malinovou omáčkou, čerstvým ovocem a šlehačkou (exkluzivně nabízíme pouze v restauraci).
Přijďte si vychutnat jarní Itálii v Tusto!
Tusto © 2020 All rights reserved