Prohlížíte si stránky Risto Pizza Pub Tusto Titanium. Tusto Olympia Brno Tusto Znojmo

BRNĚNSKÁ HLADINKA 2018

4. ročník lokální soutěže v čepování piva "na hladinku" pro profesionály z Brna a okolí. Soutež bude probíhat atraktivním vyřazovacím způsobem formou tzv. pavouka. Porota bude vybírat vždy pouze ze dvou soutěžících, kteří se utkají v duelu, z něhož postupuje dále pouze vítěz. Vítěz musí porazit všechny soupeře.

Ve hře je kromě nehynoucí slávy exkluzivní putovní pohár, věčné ceny nebo finanční hotovost.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ

*
*
*
*
*
*
 
 
 
 
 
 
 

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH


Bronislav Klus, Sám za sebe | Dalibor Havelka, Plzeňský Prazdroj a.s. | David Vesecky, Racek | Denisa Jurová, The Erin's Flag Irish Pub | Iva Stavinohová, Pivnice Harcovna | Jakub Kališ, Šafářka | Jan Niče, Sám za sebe | Jan Schinzel, Dřevěný Orel | Jaroslav Kuchynka, Slavkovský pivovar | Jiří Doležal, Stará Tkalcovna | Jiří Kasálek, THE ERIN´S FLAG Irish pub | Josef Lukáš, Neuvedeno | karel zavřel, Stopkova Plzeňská pivnice | Klára Nossová, .. | LIBOR TROCHTA, Yesenka Style Bar ( Jeseník ) | Lucie Bělohlávková, Žádná | Marek Topič, Zastávka- pivnice malých pivovarů | Marek Vaněk, Zlatá Loď | Martin Studený, Sam za sebe | Michal Březina, Hanácká hospoda Olomouc | Michal Vystavěl, Zlatá Loď | Milan Benda, Tusto-Znojmo | Miroslav Táborský, Original restaurant Padowetz | Ondřej Dvorský, žádná | Radek Chumchal, Pivnice Harcovna | Radek Gregor, Absenter | Radek Jelinek, Sam za sebe | richard máša, Tusto Titanium | Roman Rašner, M trojka Olomouc | Tereza Petřvalska, Restaurace M3 Olomouc | Tomáš Hrubý, Líšeňsky pivovar | Veronika Jandová, Restaurace U Fidela | Vít Školl, The erin‘s flag | Zdeněk Zezula, Charlie´s Square |



PRAVIDLA SOUTĚŽE BRNĚNSKÁ HLADINKA 2018


I. Účast v soutěži

I.1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně osoby nad 18 let věku.
I.2. Účastník soutěže nemusí být aktuálně zaměstnán v oboru gastronomie, avšak musí mít alespoň minimální praxi v oboru.
I.3. Soutěže se mohou zúčastnit mimobrněnští soutěžící.

II. Startovné

II.1. Startovné v soutěži je stanoveno na 250 Kč. Startovné musí být uhrazeno nejpozději do 8.6. 2018. Platba je možná buď v hotovosti na baru Tusto- Titanium nebo na bankovní účet: 168561370/0600.
II.2. V ceně startovného má soutěžící nárok na pohoštění, kávu a vybrané nealkoholické nápoje.

III. Průběh soutěže

III.1. Průběh soutěže, její přesný časový harmonogram a další podrobnosti budou průběžně zveřejňovány na www.facebook.com/tusto.titanium
III.2. Soutěž bude probíhat vyřazovacím způsobem tzv. pavoukem. Soutěžící budou vylosováni do dvojic, které se postupně utkají v duelech, v nichž porota vybere vždy jednoho vítěze, který postupuje dále. Čepuje se jedno soutěžní pivo na hladinku. Porota může soutěžící požádat o doplňující čepování tzv. šnyt. Časový limit je 1 minuta na seřízení průtoku piva a zkoušky čepování . Poté následuje soutěžní časový limit 1 minuta a 30 vteřin. Umytí a příprava pivního skla musí proběhnout až soutěžním časovém limitu. V časovém limitu může soutěžící načepovat více piv a porotě odevzdat svůj nejlepší výtvor.
III.3. Porota bude hodnotit vzhled piva, styl a techniku přípravy, prezentaci porotě, počet pokusů i celkový dojem z vystoupení soutěžícího.
III.4. Porota určí vítěze na základě srovnání všech aspektů uvedených v bodě III.3. Do dalšího kola postupuje pouze vítěz duelu. Poražení semifinalisté se následně utkají v duelu o celkové třetí místo.
III.5. V případě, že porota není rozhodnuta o vítězi duelu,může soutěžící požádat o tzv. Rozstřel. Rozstřel obnáší načepování šnytu nebo mlíka. Složení správného šnytu v soutěži Brněnská Hladinka je třetina piva, třetina pivní pěny a třetina prázdného skla.Rozstřelů může být i více. Počet rozstřelů, počet soutěžních piv i další změny v zadání určuje porota. porota.
III.6. V případě technických problémů během časového limitu soutěžícího, bude tento problem odstraněn a poté bude časový limit měřen od začátku. Porota bude hodnotit pouze výkon po odstranění technické závady.

IV. Společná ustanovení

IV.1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výhru nelze směnit za peníze či jinou náhradu.
IV.2. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže. Je oprávněn rozhodnout o všech otázkách týkajících se soutěže podle vlastního uvážení a s konečnou platností.
IV.3. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
IV.4. Účastník soutěže dává svojí účastí v soutěži souhlas organizátorovi soutěže k pořízení obrazových snímků a zvukových nebo obrazových záznamů účastníka a k použití těchto snímků a záznamů zejména pro reklamní účely.
IV.5. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže a po dobu přiměřenou po ukončení soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu a v případě jména, příjmení a obce, v níž má účastník soutěže bydliště, i pro reklamní účely a v rozsahu pro tento účel obvyklém. Tento souhlas nemůže být odvolán.
IV.6. Osoba, která se účastní soutěže, je povinna ve smyslu těchto pravidel jednat podle pokynů organizátora soutěže. V opačném případě je organizátor soutěže oprávněn tuto osobu z účasti v soutěži vyloučit.

Organizátorem soutěže „Brněnská hladinka“ (dále jen „soutěž“) je „HK Gastrotec s.r.o., se sídlem Kopečná 14, 602 00 Brno, IČ: 277 378 61 (dále jen „organizátor soutěže“).
ZÍTŘEJŠÍ MENU ČTVRTEK 13.12.
Polévka: Žampionový krém

1. Těstoviny pomodoro s olivami a kousky lososa, zdobené parmazánem 111 Kč

2. PIZZA (rajčatové sugo, mozzarella, šunka, ananas) 114 Kč

3. Vepřové výpečky, bílé zelí, bramborové knedlíky 111 Kč

4. Smažený boloňský řízek zapečený prosciuttem crudo a mozzarellou, vařené brambory s máslem a petrželkou 121 Kč

5. Borlotti fazole s filovanou vepřovou panenkou, balkánským sýrem, červenou cibulkou, listovými saláty, rajčaty, paprikou, okurky, vinný dresink, bageta 129 Kč

INFORMAČNÍ OZNÁMENÍ

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Najdete nás na Facebooku